Un loc de joaca pentru copii foarte fain

In ultimul timp am vazut ca apar din ce in ce mai multe locuri de joaca pentru copii mici, ceea ce e un lucru foarte bun. Inainte trebuia sa ii faci ziua micutului tau acasa(presupunand ca i-ai face ziua), ceea ce nu e chiar asa de inspirat. Stim cu totii cum pot fii copii mici. Alerga de colo colo, nu stii pe unde se ascund si de ce se mai agata, iti pot strica foarte multe lucruri prin casa si lista poate continua. Cel putin parintii mei se fereau sa mai faca petreceri acasa pentru mine sau pentru sora mea pentru ca s-au invatat dupa primele dati.

Un loc de joaca pentru copii foarte fain

Ei bine, aici apar in poveste locurile de joaca, sau asa numitele playgrounds. Partea cea mai buna este ca nu trebuie sa iti faci griji de curatenia de dupa, dar bineinteles exista si multe alte avantaje. Spre exemplu, la un astfel de loc de joaca exista diverse activitati pentru cei mici unde sa isi consume energia, cum ar fi piscina cu bile in care se pot juca, trambulina sau diverse tobogane si alte lucruri unde se pot juca pentru cateva ore. De asemenea, de multe ori puteti aduce si mancare acolo pentru mici sau poate chiar puteti vorbi cu cei de acolo sa se ocupe ei de meniu.

planet play

Planet Play este un astfel de loc de joaca unde ii poti face copilului tau ziua de nastre si sunt sigur ca se va distra foarte bine. Puteti sa intrati pe site-ul lor si sa va uitati prin galeria de poza unde o sa vedeti mult mai bine cum arata locul si in special ofertele lor. De asemenea, o sa gasiti un formular pe care il puteti completa pentru a rezerva locul pentru diverse ocazii.

3 Comments
  1. 14 June, 2015
  2. 17 June, 2015
  3. 17 July, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.