Mahjong – un joc antrenant

Nu stiu daca v-ati dat seama din articolele mele, dar nu sunt un gamer inrait. Imi place sa ma mai joc si eu din cand in cand, dar nu pot sa spun despre mine ca sunt un gamer. Jocurile pe care le am in calculator in acest moment sunt FIFA 14 si Football Manager 2015. Imi plac foarte multe jocurile sportive, fie ca e vorba de fotbal, baschet sau tenis. De asemenea, jocurile de strategie sunt o alta pasiune de-a mea, cum ar fi Age Of Empires sau Stronghold. In schimb nu sunt singurelele jocuri pe care imi place sa le joc atunci cand sunt plictisit sau atunci cand vreau sa ma relaxez.

Mahjong – un joc antrenant

O alta categorie de jocuri care imi plac sunt jocuri mahjong in special din pricina faptului ca mahjong e un joc antrenant care iti pune si capul in miscare, dar mai ales simtul observatiei. Aici nu vorbesc despre jocul original chinezesc pentru cei care stiu si aceasta versiune, ci de versiunea in care trebuie sa gasesti perechi si sa le elimini pana ajungi in ipostaza in care nu mai ai ce sa faci. Jocul devine interesant atunci cand ai zeci sau chiar sute de perechi de facut, iar ca sa faci anumite perechi trebuie sa deblochezi altele.

jocuri mahjong

Sunt sigur ca ati jucat macar o data un astfel de joc sau macar ati auzit pe cineva vorbind despre el avand in vedere ca este un joc destul de popular si nu ai nevoie de resurse incredibile la calculator pentru a il juca. Ba mai mult, poti sa il joci oricand si oriunde si in special pe orice calculator sau laptop. Iti spun sincer ca un joc de mahjong mai dificil te poate tine in fata calculatorului chiar o jumatate de ora sau mai mult, dar sentimentul pe care il ai cand termini un astfel de puzzle e incredibil.

2 Comments
  1. 2 March, 2015
  2. 16 March, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.