Meciuri bune pentru pariuri

Un hobby de-al meu sunt pariuri. Probabil stiti. Nu am mai jucat nimic de cateva saptamani, am urmarit rezultatele si bine am facut pentru ca au fost foarte multe surprize pe care le-am evitat. Cum saptamana asta aveam Champions League, Europa League si campionatele(la sfarsit de saptamana) am zis sa imi mai incerc si eu noroc, poate de data asta se gandeste si la mine. Asa ca am pus 25lei pe bet365 sa joc la pariuri online. E o saptamana buna pentru ca multe echipe trag tare pentru calificarea in urmatoarea faza a competitiilor europene. De asemenea, cateva echipa sunt deja calificate deci aveti grija la surprize. Cu siguranta o echipa calificata nu va alinia primul 11.

Pariurile sunt dupa parerea mea 95% stiinta si 5% noroc. O buna analiza a meciurilor cu siguranta va garanteaza un bilet castigator. Aici intervine si putin norocul si normal ca pot exista surprize. Pana la urma, mingea e rotunda. De aceea exista si tipul de pariu cu sistem, sansa dubla si multe altele. Daca alegeti o casa buna de pariuri o sa aveti o gramada de variante de pariuri, trebuie doar sa va ganditi, sa analizati si sa pariati. Aveti grija la primul 11, la accidentari si la suspendati. De asemenea trebuie sa fiti atenti la programul echipei. Cu siguranta o echipa ca Steaua care are 2-3 meciuri pe saptamana va fi mult mai obosita ca o echipa ce joaca doar un meci.

De asemenea trebuie sa tineti minte ca un numar mare de meciuri pe bilet o sa va scada sansele la castigarea acestuia, chiar daca sunt cote mici. Pariati doar cat va permiteti sa pierdeti. Nimeni nu va garanteaza castiguri.

3 Comments
  1. 27 November, 2013
  2. 1 December, 2013
  3. 3 December, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.