Mergem la Rio?

In aceasta seara, la ora 21:45, echipa noastra nationala joaca primul meci din barajul care ne duce spre mondialul din 2014 de la Rio. Meciul din Grecia este unul foarte important, dupa cum ziceau si jucatorii, aceste 2 meciuri tur-retur sunt 2 finale pentru noi, dar mai ales pentru ei. Sunt baieti tineri, care vor sa se afirme, care vor sa ajunga pentru prima data la un campionat mondial. Grecii sunt dupa parerea mea mai buni ca valoare pentru ca au un lot de jucatori cu o experienta mai vasta decat ai nostri, pentru ca sunt mai puternici si pentru ca au o aparare foarte buna. Echipa greaca nu prea a ratat participarea la ultimele turnee europene sau mondiale, lucru care nu e deloc bine pentru noi.

Multa lume vede Romania ca si calificata si considera echipa greaca un adversar usor si accesibil. Eu sunt de alta parere. Au vedetele lor, au jucatori foarte buni care joaca in campionate de top din Europa. Adevarat, avem si noi asemenea jucatori. Il avem pe Chiriches(nu stiu daca va juca azi, dar e acolo), mai este si Marica, Tatarusanu si restul baietilor.

Vad un meci greu, cu putine goluri, un joc echilibrat. Jucam in deplasare, o misiune mai grea pentru noi. Sincer, nu cred ca putem castiga in seara asta, dar sper sa facem un egal. Un pronostic ar fi 1X sau chiar X. 1-1 sau 0-0 cred ca e un scor bun. Ar fi ideal sa marcam in deplasare.

HAI ROMANIA!

2 Comments
  1. 19 November, 2013
  2. 31 May, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.