Mesaje de Paste

Maine, 20 aprilie, serbam sfanta zi de Paste. Un obicei destul de vechi la romani este ca in zile de sarbatoare(Paste, Craciun, etc.) lumea sa trimita diverse mesaje prin care sa ureze toate cele bune, sanatate, fericire. Sunt sigur ca cel putin odata ati trimis sau ati primit astfel de mesaje de sarbatori si chiar consider acest lucru o tehnica prin care sa le amintim prietenilor si apropiatiilor ca nu am uitat de ei si ca in sfatan zi de Paste ne-am gandit la ei.

Mai jos o sa fac o selectie de cateva mesaje pe care le consider eu frumoase si potrivite si din care o sa trimit si eu pe 20. O sa gasiti atat mesaje amuzante, pe care o sa le trimit prietenilor, dar si mesaje mai serioase, destinate familiei si celorlalti. Daca aveti si voi mesaje de Paste si ati dori sa le adaug aici, astept un comentariu mai jos. Apropo, nu stiu daca o sa scriu maine asa ca va urez de pe acum Paste Fericit si tot ce va doriti, satate si fericire din belsug.

 • O data pe an e Pastele. O zi speciala, plina de arome ale bucatelor alese si parfumul florilor de sezon. Paste Fericit!
 • Fie ca sfanta sarbatoare de Paste sa iti aduca tie si familiei tale putere, intelepciune si multa sanatate. Paste Fericit!
 • Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit!
 • Iti doresc tie si familiei tale lumina in suflet si rabdare in viata! Hristos a Inviat!
 • In aceasta zi de sarbatoare eu vreau sa iti urez toate cele bune, sanatate, fericire si intelegere. Paste Fericit alaturi de cei dragi!
 • Sa ai viata pufoasa ca un cozonac, lipsita de griji precum a unui mielusel, de culoarea unui on de Paste si plina de lumina ca ziua Invierii. Hristos a inviat!
 • Bafta la ciocnit si fie ca iepurasul sa nu te ocoleasca! Paste fericit alaturi de cei dragi!
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.