Mi s-a facut dor

Acum ca a venit vacanta multe lucruri au plecat din viata mea, cel putin pentru o perioada, precum trezitul de dimineata si dusul la scoala, temele si toate chestiile astea. Acum, am mult mai mult timp liber pe care nu l-am ocupat inca, asa ca ma gandeam sa ma reapuc de poker online, in special pentru distractie. Nu o sa joc niciodata mize mari pe astfel de jocuri, pentru simplul fapt ca am altceva ce sa fac cu banii, dar putin cate putin joc acolo.

Pokerul online imi place pentru ca este un joc in care ai nevoie de foarte multa logica, nu cum zic altii ca e un joc de noroc. Trebuie sa te gandesti ce carti are adversarul, cu ajutorul memoriei. Te gandesti ce carti sunt pe flop, ce carti s-au dus, ce carti au avut ceilalti jucatori si astfel iti poti face o idee despre cartile adversarului curent. Trebuie sa stii cum sa dai raise, bid, astfel incat sa nu se prinda ca tu joci la misto. De exemplu, daca tu dai raise, el da iar raise si tu nu dai call, e clar ca aveai carti proaste si astfel el ti-a ghicit intentia.

Ce mai jucam eu vara trecuta sa prind niste experienta, pentru ca atunci am jucat pentru prima data, jucam free roll-uri sau turnee cu banii castigati din free roll-uri si era destul de tare. Ce imi placea cel mai mult era ca se juca seara, si din 2000 de inscrisi sa zicem, mai intrau doar vreo 1200-1500, dat fiind ora tarzie de joc. Imi placea ca multi dadeau din prima ALL-IN si pierdeau imediat. Dupa 30 de minute deja se duceau jumatate din jucatori. Mult mai interesant era ca la un moment dar incepeai sa iti cunosti adversarii, sa iti dai seama de stilul lor de joc si de tot, asa ca jocul te muta la alta masa unde aveai alt adversari pe care trebuia sa ii citesti.

Imi placea foarte mult pentru faptul ca iti dezvolta logica, castigi niste banuti, si mai omori din monotonie. Ce am in plan, este sa ma duc dimineata/la pranz, la un mall cu netbook-ul si sa stau la o cafea sau o bere, sa joc si sa ma relaxez in acelasi timp.

5 Comments
  1. 12 June, 2012
  2. 13 June, 2012
  3. 13 June, 2012
  4. 15 June, 2012
  5. 15 June, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.