Înainte de a paria la Mozzart, vezi de ce se plâng pariorii pe forumul PariuriX.com

pariurix

În drumul spre birou trec pe lângă o agenție Mozzartbet. Mărturisesc că nu am intrat niciodată. Sunt mereu grăbit. Eram curios să văd ce au diferit față de concurență, așa că un articol despre ei postat pe PariuriX.com mi-a picat ca o mănușă.

Greu de găsit
Știam că site-ul respectiv publică recenzii obiective, completate de comentariile pariorilor, care povestesc ce apreciază la casele de pariuri unde joacă, dar și ce nu le convine. Însetat de noutăți, am intrat pe un articol despre avantajele și dezavantajele avute când pariezi la „Mozzart”.

Miză minimă de un leu, ofertă bogată … drăguț. Principala nemulțumire era legată de numărul prea mic de sucursale la nivel național. Am aflat că operatorul s-a extins din Serbia și că s-a concentrat pe sudul și pe vestul României. Doar în București aveau mai multe agenții stradale, adică 19. În rest, cel mult 6 pe oraș. În multe orașe importante nici nu existau.

Am folosit trecutul pentru că articolul era mai vechi. Am fost curios să văd dacă s-a schimbat ceva între timp și am intrat pe site-ul operatorului. Am văzut că s-a schimbat. Din câte mi-am dat seama, s-au mai închis câteva sucursale. La Suceava, de exemplu, mai există agențiile 1, 3, 4 și 6. În Bacău – 1, 4, 5 și 6. În Iași și Constanța nu am mai găsit nimic pe site-ul lor. În schimb, la Timișoara am numărat 9. Doar e la graniță cu Serbia!

Ofertă bogată, dar…

În subsolul materialului cu avantaje și dezavantaje am găsit un îndemn de a comenta pe forum despre Mozzartbet. Natural, eu nu aveam ce comenta. Poate doar că agenția pe lângă care trec arată bine pe dinafară. Am intrat ca să văd ce spun cei care joacă acolo.

S-a confirmat că bookmakerul venit din țara vecină și prietenă are o ofertă bogată. Evenimentele importante permit peste 300 de opțiuni de pariere! Din ele lipsesc, însă, pariurile pe marcatori, pe cartonașe galbene sau pe cornere. Ciudat!

Altă ciudățenie: dacă pui un bilet cu cel puțin 40 de selecții, pe cote de minim 1.30 fiecare selecție, atunci vei primi un bonus cuprins între 200% – 1000%! Bonusul maxim se dă în cazul în care nici o selecție nu este pe opțiunea ”rezultat final”, iar biletul este plasat în intervalul 09.00 – 11.00 sau 20.00 – 22.00.

Platforma online dă dureri de cap

pariurix

Am aflat că anul trecut a fost lansată și platforma pentru pariuri online, una cu multe minusuri. Cred că este bine să intri și să citești și tu ce e pe forumul Comunității Pariorilor din România dacă vrei să deschizi cont, pentru că sunt postate păreri noi zi de zi.

Pariorii s-au plâns că problemele încep încă de la etapa înregistrării: platforma dă eroare la procesarea formularului de înregistrare pe online. Nu este general valabil, dar s-a întâmplat. S-ar putea ca tu să ai noroc și să-ți meargă. Observi apoi că nu poți depune bani prin card. Acesta este un dezavantaj major, din punctul meu de vedere.

O veritabilă cursă cu obstacole

Dacă treci peste primele două obstacole, dai de al treilea: mulți au comentat că li s-au lungit urechile până le-a fost validat contul. „Le-am trimis toate facturile din lume”, a scris un om disperat. Pe 16 ianuarie, altcineva se plângea că încărcase documentele pentru validare din luna decembrie, dar încă nu primise niciun răspuns.

Dar hai să spunem că treci și de hopul validării contului. Apare un nou minus: participanții la forum au semnalat că au fost blocați după câteva pariuri cu miză mai mare. Concluzia lor: „Mozzart prefera jucătorii cu 2 RON și 30 meciuri pe bilet, nu poți pune pariuri de 50 RON ca deja ești blocat”.

Încearcă să faci o retragere

pariurix

Te-ai strecurat ca o felină și ai scăpat și de limitarea contului? Felicitări! Meriți un bonus. Acum încearcă să faci o retragere. Am convenit că nu se poate prin card. Mulți aleg varianta portofelului electronic SKRILL. Iată ce a povestit un membru al forumului comunității pariorilor online din România: „am făcut si eu luni prima retragere in Skrill. Nimic până acum. Îmi apare suma la “rezervat”.

Mai bine retrăgeam ca până acum în agenție”.

Sărmanii oameni au așteptat și să li se comunice ce retrageri au făcut în 2015, pentru a completa Declarația 200 la ANAF, până pe 25 mai anul curent. Emailurile cu solicitarea acestor date nu i-ar fi „impresionat” pe angajații casei de pariuri.

„E mâna lui Laszlo Tokes”…

Mi s-a părut de-a dreptul haios că cineva care a descărcat aplicația pentru pariuri online s-a trezit față în față cu o interfață în limba maghiară. Vorba defunctului Vadim: „Aici e mâna lui Laszlo Tokes!”.

A nu se înțelege că fac antireclamă acestui operator. Nici vorbă. Nu toată lumea care a pariat acolo a întâmpinat aceste probleme, dar e bine să știi că există pariori care s-au plâns că nu e totul armonios precum muzica lui Mozzart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.