Netflix in Romania?

In aceasta luna au aparut zvonuri cum ca Netflix ar intra in Romania in anul care vine. Unii spun ca deja se lucreaza la acest lucru prin crearea de subtitrari si structura la website pentru tara noastra, dar inca nu e nimic sigur, nefiind o stire oficiala venita chiar de la companie. Totusi, eu unul m-as bucura daca serviciul celor de la Netflix ar fi disponibil si in Romania, pentru ca e un pas important spre reducerea pirateriei, dar asta nu inseamna ca va avea un impact considerabil, din diverse motive.

Netflix disponibil in Romania din 2016?

In primul rand, nu stiu cati dintre voi stiti, dar pe Netflix nu puteti vedea toate serialele si filmele pe care le doriti, din pacate. Cred ca serviciul pentru State si Canada este cel mai complet, avand marea majoritate a serialelor si o buna parte din filme, dar cei din Europa nu au acces la toate acestea din cauza copyright-ului pe care il au acestea. De aceea cred ca daca Netflix intra in 2016 in Romania, oricum nu vor fi foarte multe seriale disponibile. Cu siguranta o sa va puteti uita la serialele produse de Netflix, cum ar fi House Of Cards, Jessica Jones, Narcos sau Daredevil, dar nu o sa puteti viziona si alte seriale consacrate precum Game of Thrones.

netflix

Pretul unui abonament in acest moment este echivalentul a 50 de lei, prin marea majoritate a tarilor unde este disponibil acest serviciu, ceea ce mi se pare destul de mult pentru ca nu ai acces la toate filmele si serialele la care au acces cei din US sau Canada. Totusi, eu unul as plati fericit acesti bani pentru a putea vedea toate serialele pe care le urmaresc si foarte multe filme bune. Chiar si asa probabil nu ar fi foarte multi romani care ar plati acesti bani si s-ar indrepta tot catre site-urile de torente, de aceea nu stiu cat succes va avea Netflix la noi in tara. De asemenea, nu exista inca o data oficiala pentru cand serviciul va fi disponibil, si nici macar nu stiu 100% daca va fi in acest an.

2 Comments
  1. 1 January, 2016
  2. 2 January, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.