Nou autor pe blog

Salut, ma numesc Stefan si in urmatoarea perioada voi scrie pe blogul lui Flavy. Pentru ca el este in clasa a 12-a, ca si mine de altfel, s-a apucat de invatat pentru BAC si are putin timp sa se ocupe de online. Din acest motiv, voi scrie si eu pe blog, sa nu ramana blogul fara articole noi, ca nu e frumos. Stim cu totii ca e greu sa faci prea multe lucruri, mai ales cand ai scoala sau servici, nu prea mai ai timp de altceva. Dupa cateva ore de scoala, vii acasa obosit, te odinesti putin si incepi sa faci teme, cei care le fac. Dupa asta, nu mai ai timp sa faci altceva, poate mai iesi pe afara putin, dar nu poti face mare lucru.

Am si eu blogul meu, Blogu’ Lu’ Stefan se numeste. Scriu acolo de prin aprilie 2012, articole diverse, depinde ce idee am in momentul in care vreau sa scriu un articol. Daca vrei sa fii blogger ai nevoie de idei, idei de articole bune, sa ai un stil mai special de scris, astfel incat sa captezi atentia cititorilor.

Eu scriu in general articole legate de IT, Web si chestii care tin de tehnologie, asta imi place cel mai mult sa fac. Cu toate astea, incerc sa abordez subiecte diverse, daca va uitati la articolele de pe blogul meu veti vedea ca am multe teme pe care am scris. Nu imi place sa scriu chestii mondene, despre vedete sau alti oameni care se considera importanti si vor sa atraga atentia publicului.

In concluzie, va astept pe blog sa vedeti viitoarele articole, sper sa fiu cat mai mult prezent aici si sa pot sa-mi impartasesc ideile mai multor oameni.

 

4 Comments
  1. 21 January, 2014
    • 21 January, 2014
  2. 27 January, 2014
    • 27 January, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.