Oferte Turcia – vacanta de vara perfecta

In ultimul timp am fost tot mai atras de partea aceasta de travel. Imi place sa urmaresc bloguri care trateaza astfel de teme, sa citesc articole in domeniul calatoriilor si am decis ca dupa liceu sa incep sa calatoresc mai mult, atat in tara cat si afara. Cand eram mai mic nu imi placea foarte mult sa plec de acasa, dar in timp mi-am dat seama de frumusetea travelingului. Pur si simplu admirarea unor peisaje mirifice, descoperirea unor culturi inedite si intalnirea unor oameni noi m-au facut sa ma indrept mai mult spre travel.

Chiar daca am mai fost o singura data in Turcia, nu am apucat sa vad prea multe. Eram mic, nici nu imi amintesc prea bine. Am stat intr-un hotel destul de mare si timp de 5 zile nu am iesit din raza lui(nici nu era nevoie sincer). Am decis ca in vara anului viitor, pentru ca aceasta vara este ocupata cu examenul de bacalaureat si cu admiterea, sa vizitez iar Turcia. De data aceasta o sa incerc sa vizitez mai mult, sa ma plimb si in afara hotelului, sa fac multe poze si sa invat cat mai multe. Aleg Turcia pentru ca stiu ca este o destinatie buna. Nu ai cum sa dai gres. Sunt o gramada de statiuni, cum ar fi Kusadasi, Bodrum, Antalya si multe altele pe care nu le cunosc, pline cu hoteluri All Inclusive si Ultra All Inclusive care iti ofera cele mai tari servicii.

Oferte Turcia

Oferte Turcia

Daca ar fi sa spun un lucru pe care mi-l aduc aminte din vacanta trecuta in Turcia este excelenta si profesionalismul lor. Chiar daca sunt la o varsta in care mi-e bine oriunde dorm, am sa incerc sa strang cativa bani si sa ma duc cu prietenii la un hotel frumos in care sa nu avem griji. Acum multe dintre ele au terenuri de tenis, baschet, fotbal, volei, servicii de inchirieri de masini si multe din ele chiar plaje private. Avantajul acestor plaje este ca poti imediat sa te duci si sa incerci activitati precum scuba diving, sa inchiriezi un jet sky, banana sau alte sporturi acvatice pe care as vrea sa le incerc.

Un alt avantaj este oferta (Ultra) All Inclusive. Cred ca stiti ce inseamna acest lucru. Multe hoteluri ofera mesele gratuite, bauturi, snakuri, baruri langa piscine, sucuri si alcool la discretie. De asemenea, seara de seara erau spectacole, ba pe plaja, ba intr-un loc amenajat special, cu diverse teme. Alteori discoteca era plina de tineret care dansa pe muzica buna. Sper ca in vara anului viitor sa revin cu un articol pe blog in care sa scriu un review cu multe, multe poze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.