Pantofii cu toc iubiti de catre femei

Se stie ca pantofii cu toc sunt iubiti de catre orice femeie. Fiecare femeie adora sa poarte tocuri, deoarece in mometul in care ne punem o pereche de pantofi cu toc ne simtim minunat, ne simtim sexy si acest lucru ne ofera incredere in noi si putere. Eu una, in momentul in care incalt o pereche de pantofi cu toc, nu ma simt numai sexi ci ma simt puternica, un sentiment benefic in zilele noastre, mai ales ca femeile au devenit in ultimele decenii foarte bune managere, sau au obtinut slujbe de conducere, iar vestimentatia in astfel de cazuri joaca un rol foarte important. Acum as vrea sa va impartasesc si voua ceea ce am descoperit recent si de unde imi achizitionez diverese haine, sau accesorii.

Pantofii cu toc iubiti de catre femei

In timp ce imi alegeam niste tricouri polo de dama pe answear, si rasfoiam paginile site-ului answer.ro, am descoperit gama de pantofi cu toc, deosebiti de elganti, clasici si sexi. Aici am descoperit cu bucurie faptul ca sunt pantofi ce poarta numele unor branduri cunoscute si putem fi siguri de originalitate lor.

fashion feminin

Pantofii sunt confectionati bineinteles din piele naturala, interiorul acestora avand branturi tot din piele, ceea ce este foarte important, deorece nu transpira piciorul.
Tot aici am putut descoperi diverse modele, cu tocuri medii sau inalte, foarte multe modele ce sunt meninte sa acopere gusturile a cat mai multor persoane.
Reunosc ca am cedat ispitei si mi am achizitionat o pereche de pantofi cu toc pe care o voi purta la nunta unei prietene in vara aceasta.

Am renuntat pe moment la tricourile polo pentru a imi satisface setea nebuna de pantofi.
Suntem femei si cu siguranta ne intelegem aceasta dorinta nestavilita de a cumpara cate o pereche de pantofi, de a ii incalta si de a ne bucura de sentimentul placut pe care ni-l transmit atunci cand ii purtam.

Articol scris de Andreea D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.