Despre pariuri si reluarea campionatelor de fotbal

De cateva saptamani bune s-au reluat meciurile in cele mai importante campionate de fotbal din lume: Premier League(campionatul din Anglia), Serie A(campionatul din Italia), Bundesliga(campionatul din Germania), LaLiga(campionatul din Spania), Ligue 1(campionatul din Franta) dar si alte cateva campionate mai micute precum Eredivisie(Olanda) si Jupiler League(Belgia), si aici o sa il includ si pe cel de la noi din tara. Asta inseamna ca in fiecare saptamana avem o selectie foarte bogata de meciuri de fotbal pentru cateva bilete la pariuri. Am ales sa postez la cateva saptamani dupa inceperea jocurilor pentru ca acum, dupa parerea mea, este cel mai bun timp.

Despre pariuri si reluarea campionatelor de fotbal

Ca orice oameni, si jucatorii unii jucatori de fotbal au revenit dupa perioada de sarbatori cu kilograme in plus, iesiti din forma si din acea stare de joc pe care o au cand stiu ca in fiecare saptamana trebuie sa se lupte pentru puncte pretioase in lupta pentru titlu sau pentru retrogradare, depinzand de echipe. Cred ca acum, dupa cateva saptamani de la reluarea campionatelor, este cel mai prielnic moment sa ne punem banii in joc si probabil cel mai lipsit de surprize. Echipele mari inca nu au inceput sa joace in competitii externe precum Champions League sau Europa League, iar in perioada aceasta nici meciuri din cupa nu sunt, deci campionatul este pe primul plan. Putem sa ne bazam pe faptul ca antrenorii isi vor trimite in teren cei mai buni jucatori pentru a isi asigura puncte importante, pentru ca atunci cand meciurile din cupele europene vor incepe, sa isi poata odihni vedetele.

bet365

bet365 – cea mai mare casa de pariuri din Marea Britanie

Unde se mai pariaza online in 2017?

Cu siguranta in ultimii ani au fost schimbari mari in ceea ce priveste casele de pariuri, atat cele online, cat si offline. Tin minte ca acum cativa ani, la mine in oras, gaseam o casa de pariuri la fiecare colt de strada, si multe din ele companii diferite. Acum, multe din ele sunt inchise, dar cele traditionale, cu experienta in domeniu, inca sunt in picioare si castiga din ce in ce mai bine, pentru ca lumea pariaza in continuare ca inainte. Bet365 este una din casele de pariuri online cu cea mai mare experienta in domeniu, care a ramas online in timp ce multe altele s-au inchis. Intr-adevar, au facut si eu cateva schimbari in propria gradina, dar nimic care sa ne opreasca din paria cu ei.

Pariuri sportive

Un mod prin care arata ca inca sunt o casa de pariuri in care poti sa ai incredere si unde sa pariezi este multitudinea de coduri bonus pe care le pun la dispozitie, atat clientilor noi cat si celor mai vechi din sistem. Este un sistem vechi implementat de ei, dar a functionat dintotdeauna si inca merge foarte bine. Spre exemplu, un cod bonus bet365 iti poate oferi un bonus de 100% la depuneri de pana in 200 RON, ceea ce inseamna 200 de RON gratis de a ei pentru a incepe sa pariezi pe campionate tare preferate de fotbal. Cu 400 de lei sigur poti face niste bani frumosi daca esti atent la meciurile selectat si ai un pic de noroc.

Bineinteles, fotbalul nu este singurul sport pe care puteti paria la bet365, dar din statistici este cel mai popular si accesibil noua, fiind sportul rege. Pe langa acesta, eu am mai pariat si pe tenis, baschet, hockey dar si altele. Am sa revin totusi cu un articol in cateva zile despre alte evenimente sportive pe care ar trebui sa le aveti in vedere atunci cand pariati, in special la bet365, unde va puteti folosi de optiunea de a paria live, dar si de selectia diversificata pe care o au acestia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.