Pariuri sportive – cele mai bune ligi si bonusuri

Dupa cum marea majoritate dintre voi stiti, cele mai importante ligi de fotbal din Europa au avut startul acum cateva saptamani. Aici ma refer la primele ligi din Anglia, Spania, Franta, Italia, Germania, acestea fiind principalele campionate in care lumea pariaza. Sunt cele mai puternice campionate, unde puteti vedea un fotbal frumos, cu echipe bune, antrenori de clasa si jucatori excelenti, dar partea buna este ca in timp ce va bucurati de fotbal puteti sa si castigati bani buni, daca pariati cu grija si analizati meciurile. Daca ati urmarit perioada de transferuri, ati vazut ca echipe pentru Manchester United sau Manchester City au facut transferuri multe si scumpe, precum Pogba sau Ibrahimovic, dar si alte echipe precum Bayern sau Dortmund si-au intarit lotul si lupta pentru titlu va fi mai interesanta ca niciodata.

Pariuri sportive – cele mai bune ligi si bonusuri

La Liga este, cred, campionatul in care lumea pariaza 90% doar pe Real Madrid, Barcelona si Atletico Madrid. De multe ori aceste echipe castiga fiecare meci si de cele mai multe ori marcheaza foarte multe goluri. De aceea, un pariu de genul 3+ sau 4+ este de foarte multe ori castigator atunci cand cele 3 mari echipe din Spania joaca, in special daca joaca impotriva echipelor mai mici si nu isi odihnesc jucatorii de clasa. Un alt lucru pe care trebuie sa il urmariti atunci cand pariati este lotul pe care antrenorul il pregateste pentru urmatorul meci. De foarte multe ori acestia isi lasa vedetele acasa daca urmeaza sa joace meciuri in Champions League sau Europa League sau chiar daca au un meci extrem de important in campionat in urmatoarele saptamani, cum ar fi derby-ul galactic dintre Real Madrid si Barcelona.

bet365

bet365

Un alt campionat puternic unde se marcheaza goluri multe este campionatul din Germania. Bayern si Dortmund deja ne-au obisnuit cu faptul ca meciurile lor sunt in general meciuri in care se marcheaza minim 3 goluri, in special cand joaca cu echipele din subsolul clasamentului. De asemenea, si celelalte echipa marcheaza foarte multe goluri pentru ca meciurile in general sunt deschise, se joaca mult pe atac si asta in general lasa apararea descoperita. Alte pariuri bune pentru astfel de campionate este si GG – gol-gol, pariuri in care ambele echipe trebuie sa inscrie. De asemenea, trebuie sa analizati inainte echipele, sa vedeti daca sunt echipe ofensiva care marcheaza multe goluri, sa analizati defensiva si sa vedeti si cate goluri primesc acestia.

Despre pariurile online cred ca stiti deja destul de multe. Dar, pentru incepatori, o sa fac un mic rezumat. Practic, poti juca la pariuri atat online, cat si offline la diverse case de pariuri locale. Avantajele atunci cand jucati online este ca nu trebuie sa va mai duceti pana jos la bloc sau cine stie unde aveti cea mai apropiata casa de pariuri. Aveti totul pe calculator, dar puteti juca si de pe telefon atunci cand nu sunteti acasa. Un alt avantaj este faptul ca puteti accesa foarte multe bonusuri la diverse case de pariuri, precum bonusuri de la bet365, cea mai cunoscuta casa de pariuri online. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre bonusurile la case de pariuri, va recomand sa cititi site-ul http://www.bonuscod.ro/, unde o sa gasiti foarte multe informatii interesante care va vor ajuta daca vreti sa incepeti sa jucati la pariuri. Practic, atunci cand faceti un cont nou aveti la dispozitie diverse fonduri pe care ei vi le pun la dispozitie pentru a juca la pariuri, astfel ajungand sa castiga mai multi bani. Spre exemplu, puteti depune 200 de ron, activati bonusul, si mai aveti inca 200 de ron pentru pariuri.

One Response
  1. 10 September, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.