Pariuri sportive online

De putin timp au inceput toate campionatele tari din Europa, precum campionatul din Anglia, Franta, Italia, Spania si in curand va incepe si Germania, iar printre aceste campionate a inceput si liga 1, campionatul din tara noastra pe care nu il putem neglija pentru ca este un campionat bun pentru pariuri sportive avand in vedere ca e unul dintre campionatele pe care le urmarim cel mai des si cunoastem foarte multi jucatori, antrenori si stim cum joaca si ce randament pot da anumiti jucatori si daca antrenorii sunt in stare sa castige meciul respectiv.

In fiecare saptamana cele mai bune meciuri sunt in perioada de week-end, adica vineri, sambata, duminica si rareori luni se mai pot strecura cateva meciuri importante, dar asta nu inseamna ca nu putem paria si in restul zilelor. Eu unul aleg sa pariez pe fotbal pentru ca este domeniul in care ma pricep cel mai mult, avand in vedere ca nu stapanesc atat de bine aria de basket si tenis. In fiecare zi din week-end imi creez biletul zilei.

Exista mai multe modalitati de a paria si anume la casele de pariuri online sau offline, adica cele de la coltul strazii. Eu unul prefer sa pariez online deoarece pot paria oricand, pot paria din fata calculatorului, am timp sa ma gandesc ce vreau sa pariez, am mai multe variante de a paria si poate cel mai important si mai folositor lucru este ca banii castigati din pariurile online nu sunt impozitati cum sunt la casele de pariuri offline, unde aveti o taxa de impozitare daca aveti castigul peste 400 sau 500RON si este si acesta un impediment.

Eu unul obisnuiesc sa pariez pe meciuri single o suma mai mare de bani si la inceputul fiecarei etape fac un bilet destul de mare de 10 meciuri din toata etapa din mai multe campionate cu o miza mica, eu il numesc bilet sansa pentru ca daca pierd, pierd o suma mica, iar daca am noroc sa castig o sa iau o suma maricica.

2 Comments
  1. 26 August, 2012
    • 27 August, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.