Patuturi copii – de ce sunt acestea importante

Cand urmeaza sa devenim parinti, toti trebuie sa luam diverse decizii legate de bebelusul nostru – cum ne dorim sa il crestem, unde va dormi, ce fel de hainute copii ii luam, ce produse de ingrijire vom folosi si asa mai departe. Foarte multi dintre noi, in special viitoarele mamici, ne dorim sa facem lucrurile cat mai bine cu putinta si incercam sa ne informam cat mai mult, in asa fel incat sa fim cat mai pregatiti pentru viata de parinti.

Patuturi copii – de ce sunt acestea importante

Unul din cele mai importante decizii este legata de cumpararea de patuturi copii. La ora actuala, cel mai multi parinti aleg intre un patut din lemn sau unul din material textil (care poate fi montat si demontat foate usor, fiind perfect pentru transport). Asadar, care este cea mai buna decizie, in ceea ce priveste patutul? Este adevarat ca un patut din material textil are avantajele sale, primul fiind acela ca poate fi luat, foarte usor, oriunde. Totusi, acesta, neavand la baza un material dur, nu va permite copilului sa doarma in pozitia corecta, salteaua deformandu-se in timp.

patuturi copii

Un patut din lemn, desi pare foarte clasic, va fi cu siguranta o varianta mult mai buna din foarte multe motive. In primul rand, alegand modelul potrivit, patutul va fi foarte versatil – va putea fi atasat patutului parintilor sau va putea fi folosit independent sau chiar, la momentul potrivit, va putea fi transformat in birou. Patutul din lemn ii va permite celui mic sa doarma in pozitia corecta. In plus, atunci cand va creste, cel mic poate invata sa se ridice in picioare sprijinindu-se de gratiile patutului – activitate ce va fi plina de rasete fericite.

Un bebelus va fi fericit in orice patut, atata timp cat primeste dragostea de care are atata nevoie. Insa este foarte important sa alegem noi pentru el, lucrurile care sunt cele mai potrivite – iar patutul este foarte important. Mai ales in conditiile in care patutul va fi locul in care cel mic isi va petrece foarte mare parte din timp – va fi coltisorul lui de vise frumoase si mici nazbatii!

3 Comments
  1. 30 October, 2015
  2. 4 November, 2015
  3. 28 January, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.