Person of Interest – un serial interesant

In vacanta trecuta, cea de iarna, m-am pus pe cautari. Nu orice cautari, ci voiam sa gasesc un nou serial pe care sa il urmaresc. Deja ma uitam la cateva seriale precum Two and a Half Men, The Big Bang Theory, Modern Family si altele, dar voiam ceva nou, ceva cu mai multa actiuni dar sa nu fie foarte horror si nici Sci-Fi. Astfel am dat peste Person of Interest, un serial de actiune la care mai si razi pe alocuri. Serialul a debutat in anul 2011 si de atunci a reusit sa stranga 4 sezoane si peste 60 de episoade. Ultimul sezon este inca in curs de difuzare, ajungand pana acum la episodul 16, din cele 20 programate pentru acest sezon.

Person of Interest – un serial interesant

Cei peste 90,000 de useri care au votat acest serial i-au adus o nota foarte buna de 8,5 si sincer cred ca e o nota foarte corecta. Ideea serialului este una foarte interesanta si intr-o oarecare masura foarte adevarata, si aceea ca suntem urmariti. Poate nu la acelasi nivel cum este expusa in serial, dar cu siguranta sunt si mostre de adevar. In serial este vorba despre un tip foarte destept care a creat o masinarie care studiaza lumea de pe teritoriul Statelor Unite cu ajutorul oricarui tip de camera, fie ca este o camera de supraveghere sau o camera web de la laptop.

Person of Interest

Studiind fiecare persoana isi poate da seama daca cineva este in pericol sa daca va cauza pericol. Guvernul foloseste aceasta masinarie pentru a-si da seama de actele teroriste inainte ca acestea sa se intample, dar ceea ce nu stiau la inceput este ca ofera informatii si despre persoanele normale care sunt in pericol. In schimb, guvernul a spus ca nu are timp sa ii salveze si pe acestia. Partea interesanta apare aici, cand creatorul acestei masinarii decide ca orice viata este importanta si incearca sa salveze oamenii iar la un moment dat ajunge chiar sa lupte contra guvernului.

5 Comments
  1. 27 February, 2015
  2. 2 March, 2015
  3. 5 March, 2015
  4. 5 March, 2015
  5. 11 March, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.