De ce sa iti pierzi timpul in mall?

Am intrat de aproape o saptamana in 2016, ceea ce inseamna avem in fata noastra un an intreg pentru a ne implini toate dorintele si rezolutiile pe care ni le-am propus. Anul 2016 cu siguranta va fi unul al tehnologiei, avand in vedere progresele care s-au facut anul trecut in diverse domenii. Totusi, chiar daca tema de astazi este legata de tehnologie, vreau sa vorbim in principal de magazinele online, care au inceput sa fie din ce in ce mai multe si care au inceput sa fie o reala alternativa la magazinele fizice din oras sau mall-urilor.

De ce sa iti pierzi timpul in mall?

Personal nu imi place sa imi pierd timpul in mall, intrand din magazin in magazin si admirand fiecare obiect vestimentar. De obicei am in cap un produs pe care vreau sa il achizitionez si plec pornit pe acel lucru. Bineinteles, daca vad si altceva ce imi place nu o sa ezit, dar in general merg pe ideea de “punct ochit, punct lovit”. Pentru mine este mult mai usor sa imi fac cumparaturile de pe un magazin online, pentru ca am diverse filtre care ma ajuta sa gasesc produsul perfect, pot sa vad imediat daca este sau nu pe stoc, pot sa vad toate culorile pe care este disponibil si nu trebuie sa ma cert cu nimeni pe ultimul model.

magazine rochii

Faptul ca apar din ce in ce mai multe magazine online ne avantajeaza pe toti, in special pentru ca avem mult mai multe alternative si putem gasi foarte multe haine interesante. O sa gasiti atat magazine pentru barbati, cat si magazine rochii online sau magazine pentru femei unde se vand si alte obiecte vestimentare, incaltaminte si accesorii. Printre avantajele magazinelor online se numara si preturile convenabile pe care le au si faptul ca o sa aveti parte de promotii mult mai frecvent decat la magazinele fizice din orasul vostru.

Cred ca anul 2016 este anul in care magazinele online vor castiga si mai mult teren, mai ales ca din ce in ce mai multa lume cumpara dand comanda de pe un smartphone/ o tableta sau folosind un laptop/desktop. Produse mai multe si mai variante, preturi avantajoase, promotii frecvente, totul se face online cu doar cateva click-uri, coletul iti vine in fata usii. Chiar nu stiu cum ar putea fi mai bine. Poate daca am putea proba virtual fiecare obiect vestimentar. Nu suntem chiar atat de departe, dar clar mai avem de asteptat pana cand vom avea o astfel de tehnologie.

3 Comments
  1. 16 January, 2016
  2. 17 January, 2016
  3. 11 February, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.