Plugin folositor – WP Back-up

Avand in vedere problema pe care am patit-o eu cu blogurile si ca nu am avut nici un fel de baza de date pentru niciunul, am gasit o solutie pentru acest lucru ca sa am baza de date trimisa in fiecare zi pe mail fara sa fac nimic mai mult decat sa configurez acest serviciu odata.

Plugin care ma ajuta sa fac acest lucru se numeste WordPress Database Backup si il puteti gasi din admin, din poza de instalare a pluginurilor cautand “WP-DB-Backup“. Acest plugin este foarte folositor avand mai multe functii. Poti sa il setezi sa iti stocheze fisierele de backup pe hosting, pe mail, sau sa il pui sa iti faca acum un backup si sa il downloadeze.

Eu am ales sa creez o adresa de mail de la google, neimportant de unde, si sa pun acest plugin sa imi trimita zilnic backup de la fiecare site al meu. Mai jos am atasat o poza pentru a vedea cum se configureaza acest lucru. Treaba este foarte usoara, a luat mai mult pana am creat adresa de email. Aveti grija sa nu uitati datele de la acea adresa pentru ca o sa fie si mai rau, aveti backup dar nu puteti sa il accesati.

Wordpress Database Backup

Si asa in fiecare zi la 9:59 am eu primesc baza de date de pe acest blog pe mailul respectiv. Sper sa va fie de folos si sa nu mai aveti astfel de probleme.

EDIT: Link de la plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-db-backup/

7 Comments
  1. 25 March, 2013
  2. 26 March, 2013
    • 27 March, 2013
  3. 27 March, 2013
  4. 7 April, 2013
  5. 3 May, 2013
    • 4 May, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.