Prezentare tableta Allview AX4 Nano

O sa va prezint o noua tableta de la Allview, AX4 Nano, o tableta lansata in aceasta luna. Este o tableta noua, cu functii importante care pot face dintr-o simpla tableta un gadget foarte folositor. Am citit cate ceva despre aceasta tableta si pe Blogatu.ro, unde gasiti un articol in care este prezentata tableta.

La prima vedere nu eram chiar convins de aceasta tableta, dar dupa ce am inceput sa citesc mai mult prezentarea ei, mi-am dat seama ca suma de 409 lei pe care esti nevoit sa o platesti pentru a o avea, nu este chiar o avere, in comparatie cu ce iti permite sa faci. Cel important este faptul ca poti sa o folosesti ca un telefon, poti folosi un SIM pentru a vorbi cu prietenii sau pentru a trimite mesaje, dar cel mai important este ca poti folosi internetul de pe cartela. Stim cu totii ca in Romania sunt, inca, multe locuri unde nu avem wireless, asa ca avem nevoie de 3G pentru a folosi internetul. Nu imi place sa “risc”, este posibil ca acolo unde ma duc sa nu gasesc nici o retea wireless, deci cel mai bine este sa ai internet pe cartela, asa vei putea folosi netul oricand ai nevoie.

Tableta are un ecran de 7 inch si o greutate de numai 256 grame. Este bine ca avem la dispozitie o tableta usoara, nimeni nu vrea sa tina dupa el un gadget prea greu, pentru ca devine incomod. Cele 256 de grame nici nu le simti, deci este un mare avantaj pentru cei care vor un gadget fiabil.

Nu stiu cati dintre voi ati auzit de Smart2View, acel adaptor care permite vizualizarea filmelor, jocurilor si ascultare melodiilor de pe tableta pe televizor,  fara a folosi un cablu HDMI.

Cele 2 camere foto a tabletei nu sunt chiar atat de performante, dar avand in vedere ca foarte putini folosesc tableta pentru a face poze, cred ca cei 3 MP pe care ii are camera principala sunt numai buni. Camera secundara, cea folosita pentru apeluri video, este de 1 MP.

Un lucru important este ca tableta foloseste sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Chiar daca nu este cel mai nou sistem de operare de la Android, tot avem acces la majoritatea aplicatiilor si functiilor importante, deci nu este deloc un dezavantaj.

In concluzie, Allview AX4 Nano este o tableta ce merita incercata. Cred ca poate indeplini cererile multora, daca nu esti in cautare doar de jocuri, este o tableta perfecta pentru tine, avand functii care te vor ajuta in multe imprejurimi.

Cateva imagini cu tableta: ( sigur va sunt de folos ):

ax4_nano_poza_principala_iconuri

ax4-nano-semi-profil_portrait

 

 

11 Comments
 1. 15 January, 2014
  • 15 January, 2014
 2. 18 January, 2014
  • 18 January, 2014
 3. 23 January, 2014
  • 24 January, 2014
 4. 27 January, 2014
  • 27 January, 2014
 5. 15 July, 2014
 6. 26 November, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.