Prison Break

Sigur ati auzit de acest serial, dar probabil inca nu l-ati urmarit. Daca nu ati apucat sa vedeti Prison Break trebuie sa o incepe sa-l urmariti, va spun sigur ca merita. Am inceput sa urmaresc Prison Break la recomandarea unui coleg, dar nu ma asteptam sa fie atat de bun. Serialul mi-a placut foarte mult si m-a tinut in suspans pana la sfarsit. Idea de la care a pornit actiunea este interesanta si captivanta.

Este vorba de o conspiratie politica, in urma careia i-a fost inscenata o crima unui om nevinovat. Acesta este acuzat de o crima pe care nu a facut-o si condamnat la moarte. Fratele sau nu l-a crezut in prima instanta, dar dupa aceea si-a dat seama ca spune adevarul. Aceasta nu suporta idea ca fratele sau avea sa moara pentru o fapta care nu a facut-o si a intrat si el in puscarie, la aceeasi inchisoare cu fratele sau. A avut un plan bine pus la punct si au reusit sa evadeze.

In primul sezon este prezentata viata lor din inchisoare, incercarile de a evada si intamplarile pe care le au. Au avut multe probleme pana sa ajunga la un plan care sa functioneze, din cauza altor detinuti care vroiau sa faca si ei parte din planul lui.

In sezonul 2 este prezentata viata lor dupa ce au evadat, cum sunt ei pe fuga si incearca sa scape de agentii care ii urmareau. Multi nu reusesc sa scape cu viata, pentru ca cei de la guvern ii vroiau morti.

In sezonul 3, Scofield ajunge iar in inchisoare, avand ca “job” scoaterea unui om important de acolo. Sezon 4 este cel mai interesant, sigur nu te vei plictisi. Lucrurile se schimba, iar cand toti credeau ca vor avea o viata linistita, se iveste alta problema in viata lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.