Produse de papetarie pentru facultate

Stiu ca mai e putin si se termina scoala, dar cei care sunt acum clasa a 12-a nu sunt chiar asa de linistiti ca restul liceenilor. Inca putin si vor da cel mai important examen al lor de pana acum, si anume bacalaureatul. Este un examen important pentru ca in unele cazuri cantareste foarte mult asupra viitorului vostru, asta daca facultatea la care va doriti sa mergeti are ca pretentie o nota buna la BAC. Bineinteles, exista si multe alte facultati care nu se uita la acest examen si care au o admitere bazata pe examenul lor, dar tot va trebui sa absolviti liceul, ceea ce inseamna sa luati macar media 6 generala, lucru destul de usor.

Produse de papetarie pentru facultate

Si cum mie imi place sa ma gandesc la viitor cu ganduri pozitive nu imi fac griji ca nu veti lua acest examen, deci nu o sa va vorbesc prea mult despre el. In schimb vreau sa ma focusam mai mult pe urmatorul mare pas in viata voastra, si anume facultatea. Am mai scris de-a lungul timpului diverse articole despre acel lucru pentru ca si eu m-am aflat in postura voastra anul trecut. Acum vreau sa fac un articol dedicat in totalitate produselor de papetarie pe care o sa le folositi in anii ce vor urma.

caiet produse de papetarie

Cred ca multi dintre voi de abia asteptati sa renuntati la caietele de scoala si atunci cand va ganditi la facultate implicit va ganditi si la aruncatul caietelor si “imbratisatul” colilor de hartie si a unui pix. Ei bine, acum depinde de facultatea la care va duceti. Poate nici nu o sa aveti nevoie de acestea, dar cel mai probabil cateva foi, niste caiete si un pix cu siguranta o sa va trebuiasca. Sincer, eu unul prefer sa scriu pe caiete in detrimentul foilor de hartie pentru ca pe acelea am tendita sa le pierd. Avand un caiet pentru cateva materii pot sa fiu mai ordonat si astfel nici nu am problema pierderii unei pagini si stiu sigur care e urmatoarea pagina, fara sa imi fac griji de numerotarea lor sau altceva.

Alte produse de papetarie pe care o sa le folositi destul de des sunt markerele colorate sau highlighterele. Caiete voastra, sau foile, vor fi pline de culori sau mici sticky notes, un alt lucru de care o sa aveti nevoie. Pe parcurs o sa vedeti voi de ce mai aveti nevoie, dar cred ca cele enumerate mai sus va vor trebui cu siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.