Revolutia Preturilor la eMag

Chiar daca a inceput ieri, eu va scriu de abia astazi si imi cer scuze pentru intarziere dar nu am avut timpul necesar. Dupa cum probabil deja ati aflat, cei de la eMag sustin un alt eveniment pe care l-am mai intalnit pana acum, si anume Revolutia Preturilor. Evenimentul a inceput ieri, pe data de 27 ianuarie si tine 3 zile, deci aveti timp pana pe 29 ianuarie sa va cumparati cateva produse care sunt la reducere acum. Bineinteles, apare ca intotdeauna vechea poveste cu reducerile false, si este adevarat si acum.

Revolutia Preturilor la eMag

Multi useri s-au plans pe divere forumuri ca unele produse apar ca fiind reduse cu sute de lei chiar daca pretul lor de acum cateva saptamani cand nu era nici o reducere este identic cu cel care este acum. Practic, ei spun ca pretul vechi era mai scump doar pentru ca noi sa fim mirati de marea reducere pe care o afiseaza si sa ne forteze mana sa apasam pe butonul de comanda. De aceea trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand plasati o comanda si sa comparati preturile si cu alte siteuri de profil cum ar fi Altex sau PcGarage. Astfel va puteti da seama extrem de usor daca produsul are o reducere reala sau nu.

Revolutia Preturilor eMAG

Am vazut si acum cateva reduceri interesante, cum ar fi HTC One M8 la pretul de 2.099 lei de la 2.349 lei sau LG G3 la 1.699 de lei de la 1.999 lei. Unele reduceri sunt reale dar partea cea mai buna este ca reducerile se aplica pe foarte multe categorii. Fie ca vreti sa va luati un nou laptop, sa va schimbati TV-ul sau doriti un nou parfum, o carte care de abia a aparut, intrati pe eMag si urmariti preturile, este posibil ca produsul pe care il doriti sa fie la reduceri. Dar, aveti grija la reducerile false care pot aparea.

9 Comments
  1. 5 February, 2015
  2. 5 February, 2015
  3. 6 February, 2015
  4. 10 February, 2015
  5. 17 February, 2015
  6. 23 February, 2015
  7. 2 March, 2015
  8. 5 March, 2015
  9. 20 March, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.