Norvegia – Romania, semifinala Campionatului Mondial

Romania a avut intotdeauna o echipa buna de handbal, in special la feminin, si asta o demonstreaza faptul ca ne-am calificat ani la rand la Campionatul Mondial de handbal feminin iar anul acesta am si iesit din grupe si am ajuns pana in semifinale, cel putin pentru moment. Dupa ce am batut Brazilia in optimi, fosta Campionala Mondiala si pe Danemarca in sferturile de finala, actuala tara gazda a acestei competitii, astazi ne vom infrunta cu echipa Norvegiei pentru un loc in finala. Cealalta semifinala este intre Olanda si Polonia, deci speram ca Romania sa se lupte in finala cu una dintre aceste doua echipe.

Norvegia – Romania, semifinala Campionatului Mondial

Fetele noastre au luptat foarte mult si in celelalte doua meciuri si sper sa nu ne oprim aici din cauza conditie fizice. Norvegia este clar favorita in acest meci, iar istoria nu este tocmai in favoarea noastra. In ultimii 15 ani am jucat dat peste norvegience de 9 ori in meciuri oficiale si din pacate pentru noi Romania a avut doar o victorie, lasand Norvegia cu 8 victorii la diferite competitii precum Jocurile Olimpice din 2008, Campionatul European din 2008 si 2014 dar si Mondialul din 2009 si 2015.

romania norvegia handbal

Avem foarte multe jucatoare bune si in forma, cum este Cristina Neagu, Oana Manea, Ada Nechita si multe altele care ne pot duce in finala acestui campionat. Au demonstrat-o clar in meciurile anterioare, in special in cele cu Danemarca si Brazilia ca meritam un loc in finala. Meciul se va transmite in direct de la ora 21:45 si o sa puteti vedea meciul si online, pe site-ul celor de la Dolce Sport, indiferent daca aveti sau nu abonament la acestia. Toti romanii sunt acum alaturi de jucatoarele noastre, atat de peste hotare cat si din tara si chiar avem si o galerie numeroasa si galagioasa care sa le motiveze pe fete in momentele de cumpana. Eu unul ma voi uita la meci si sper ca Romania sa termine meciul cu un gol marcat mai mult decat Norvegia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.