Romania pe primul loc

Dupa meciul cu Andorra jucat pe National Arena, terminat scor 4-0, Romania a urcat pe primul loc in grupa D, la egalitate de puncte cu Olanda, principala favorita la castigarea grupei. Meciul cu Andorra a inceput destul de sec, primul gol venind tarziu, in minutul 30, inscris de Torje din apropierea careului mare. La pauza era 2-0, Costin Lazar reusind sa inscrie cu un suc de la distanta langa bara, pe jos.

Un jucator care s-a remarcat foarte bine a fost Alexandru maxim, care a intrat pe finalul meciului, a primit mingea, a traversat jumatatea de teren a adversarilor si a inscris din interiorul careului cu un sut plasat langa bara. Golul nu a fost spectaculos in sine, dar toata faza a contat pentru el, fiind la debut si facand un meci foarte mare.

Surprizele din cel de-al doilea meci care conteaza pentru calificarile la Cupa Mondiala din Brazilia din 2014 au venit de la meciul Anglia-Ucraina, terminat 1-1, dupa ce Ucraina a condus cu un gol superb, in timp ce Anglia a egalat din penalty in minutul 87. O alta surpriza au facut-o cei din Luxemburg, care au reusit sa scoata un egal din meciul contra Irlandei de Nord, unde pana in minutul 80 a fost 1-0, luxemburghezii egaland pe final de meci.

Din nefericire, am pierdut ambele bilete la pariuri pentru ziua respectiva, dar mai avem timp sa castigam si bani.

6 Comments
  1. 13 September, 2012
  2. 17 September, 2012
  3. 18 September, 2012
  4. 21 September, 2012
  5. 23 September, 2012
  6. 23 September, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.