S-au decis semifinalistele din UCL si EL

Astazi, la ora 13:00, s-au tras la sorti echipele care vor juca in semifinalele celor mai importante competitii inter cluburi din Europa, si anume Uefa Champions League si Uefa Europa League. Dupa cateva rezultate uimitoare de aseara, si anume faptul ca Valencia a intors scorul de 3-0, meci pierdut in tur si faptul ca Sevilla a eliminat FC Porto, putem spune ca o sa avem niste dueluri foarte tari in semifinale.

De asemenea, si in UCL au fost cateva rezultate interesante in sferturile de finala, Chelsea reusind sa intoarca meciul pierdut in tur cu 3-1, reusind sa se califice dupa ce i-au batut pe cei de la PSG cu 2-0 acasa. Semifinalele vor fi foarte interesante. Real Madrid se va intalni cu Bayern Munchen in timp ce Atletico va juca impotriva lui Chelsea. In EL Sevilla va juca cu Valencia si Juventus cu Benfica. Sper ca Bayern Munchen sa castige ambele meciuri si sa ajunga in finala impotriva lui Atletico Madrid. Echipa lui Diego Simeone chiar merita sa joace anul acesta o finala.

In Europa League mi-ar placea sa vad o finala intre Juventus si Sevilla concretizata cu o victorie a italienilor. Ambele dueluri in ambele competitii sunt foarte tari si cred ca vor avea parte de niste meciuri interesante pe care ar trebui neaparat sa le urmarim. Un duel intre Mourinho si Guardioa ar fi interesant in finala. Voi cu cine tineti?

Semifinalele UEFA Champions League 2014:

Real Madrid – Bayern Munchen
Atletico Madrid – Chelsea

Semifinalele Europa League 2014:

Sevilla – Valencia

Benfica – Juventus

Semifinalele UCL se vor disputa pe 22-23 şi 29-30 aprilie, in timp ce meciurile din semifinalele EL se vor juca in 24 aprilie si 1 mai.

4 Comments
  1. 11 April, 2014
    • 11 April, 2014
  2. 12 April, 2014
    • 12 April, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.