Sa bucatarim

In ultima vreme am petrecut si eu mai mult timp prin bucatarie, si nu doar mancand si spaland vasele. Am trecut la “butoane” putin asa. Incerc si eu sa invat putin cate putin, avand in vedere ca mai am putin si o sa plec la facultate si nu o mai am pe mama sa-mi faca de vrea inima mea. De asemenea, mi se pare normal ca orice om sa stie sa faca un minim in bucatarie, sa se descurce singur, sa nu moara de foame. Eu de exemplu, am inceput sa fac o omleta, cartofi prajiti, clatite, ceva usor si basic care sa ma ajute pe la facultate. Va dati seama ca nu o sa stau eu sa fac acum piept de rata cu sos de portocale, dar cine stie ce talent e ascuns in mine.

Daca doriti sa incepeti si dumneavoastra treaba in bucatarie, va pot recomanda cu caldura un magazin de unde puteti cumpara lucruri interesante cum ar fii accesorii bucatarie. Sunt multe lucruri pe care nici eu nu stiu sa le folosesc, dar sunt foarte ajutatoare si va pot salva in momente critice si va pot economisi din munca dumneavoastra. Un obiect foarte helpful si foarte tare este blenderul. Te poate scoate din multe belele. De exemplu, la micul dejun, cand nu aveti chef sa faceti ceva sofisticat, puteti arunca in blender cateva alimente preferate si va faceti un shake super bun, cu multe proteine si va puteti asigura energia pe intreaba zi. Daca nu aveti o asemenea ustensila, va recomand Blendere Blendtec, firma de la care am si eu blender si sunt foarte multumit de el.

Mama il mai foloseste si la alte lucruri, dar eu imi mai fac cate un shake dimineata cu diverse alimente. Mai caut cate o reteta pe net si ma mai ajuta de informatii, dar in general testez eu. Arunc acolo diverse fructe, legume si alte alimente. Daca imi place, il beau si notez ce am pus, daca nu, la gunoi.

3 Comments
  1. 7 September, 2013
  2. 16 September, 2013
  3. 22 September, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.