Scaune de birou si bucatarie

A venit vremea sa schimb putin mobila prin casa si pe la birou, asa ca in limita bugetului incepem cu inceputul, niste scaune, pentru ca decamdata nu am un buget atat de mare pentru birouri si alte piese de mobilier, dar sper ca pana la sfarsitul lui aprilie sa schimb tot mobilierul.

De exemplu am fost saptamana trecuta sa cumpar niste scaune directoriale pentru a inlouci vechile scaune birou pentru ca erau invechite si putin rupte, si din ce m-am uitat pe acolo toate erau frumoase si comode, asa ca nu am stiu ce sa aleg. Nu mi s-a mai intamplat pana acum sa cumpar scaune directoriale, intotdeauna cumparam scaune simple din metal, am crezut ca dau un ban in plus pentru un scaun mai special, dar pot sa folosesc un scaun normal la birou. Ce e drept, cand stai atatea ore cu fundul pe scaun ai nevoie de unul cu un sezut bun, sa nu iti amorteasca fundul, asa ca am decis sa imi cumpar un scaun directorial si nu regret, merita.

Scaunele probabil ca o sa le tin pe o perioada mai lunga de timp, ca doar nu cumpar scaune in fiecare zi, ceea ce e bine pentru ca am platit o data si pot folosi scaunele pe o perioada mai lunga de timp, ceea ce e in avantajul meu. Deci, in decursul saptamanii trecute mi-am trecut peste micul meu fix si am cumparat scaune bucatarie din lemn si pana acum sunt chiar foarte multumit de ele, nu e cum am spus, chiar sunt mai bune. Scaunele au fost cumparate de la www.qmagazin.ro si nu regret ca le-am cumparat online, sunt de o calitate foarte buna.

5 Comments
  1. 5 March, 2012
  2. 6 March, 2012
  3. 17 February, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.