Seriale de urmarit

Vara de obicei toata lumea este in vacanta, pe plaja, la soare, la strand sau pe terasa. Nimeni nu prea sta pe acasa sa se uite la televizor sau la seriale online. Dar cum toamna va bate in curand la usa, iata o lista cu cele mai cool seriale de urmarit. Avand in vedere ca in general toamna serialele vin cu sezoane noi, e bine sa le aveti deja in minte pe cele pe care chiar vreti sa le urmariti.

Seriale de urmarit

Toamna cu a ei vreme ploioasa nu are cum sa te mai deprime deci. Poti sta tolanit pe canapea sa vezi cele mai frumoase si captivante seriale. Care sunt un “must have”?

Narcos – Primul sezon al serialului Narcos s-a bucurat de un veritabul succes. Povestea romantata dar adevarata a celui mai mare narco-traficant din America de Sud se va intoarce pe Netflix cu inca zece episoade. Cu siguranta ca abia astepti sa intri din nou in ambianta columbiana muy caliente.

narcos

Gotham – Dupa primele doua sezoane incununate cu succes, serialul Fox produs de studiourile Warner se intoarce din septembrie. Dar de data aceasta in prim plan nu se va mai afla Batman ci comisarul James Gordon, fidelul sau aliat.

Empire – Devenit un adevarat fenomen in afara Atlanticului in doar cateva saptamani de la difuzarea sa, serialul Empire revine cu o continuare a aventurilor familiei Lyon.

Grey’s Anatomy – Un serial care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Sezonul 13 continua povestile de iubire si intrigile din sezoanele anterioare dar apar si tensiuni puternice intre anumite personaje. Fanii nu vor fi dezamagiti, ca de obicei.

Mc Gyver – Un serial care reia aventurile faimosului Mc Gyver din anii 1980, in care a jucat Richard Dean Anderson. Acum in varsta de 65 de ani, acesta este inlocuit de Lucas Till. Povestea agentului secret Angus McGyver va fascina din nou cu siguranta.

The Big Bang Theory – Si poate ca si ultimul. Deci poate vei intra pentru ultima data in univesul geekomic facut celebru de Leonard si Sheldon, dar si de blonda Penny.

The Flash – Adaptarea celebrelor comic book-uri cu acelasi nume, serialul The Flash revine cu aventurile super eroului care se deplaseaza cu viteza luminii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.