Sfaturi pentru iubitoarele de fashion!

tendinte fashion

O împătimită de fashion va fi mereu la curent cu noutățile din lumea modei. Pe lângă faptul că dulapul îi va fi ”actualizat” la ordinea zilei, bineînțeles în funcție de posibilitățile financiare, nu va uita să citească toate articolele posibile despre ce s-a mai întâmplat la prezentările de modă.

Ei bine, dacă ești o dependentă de shopping, nu vei uita să citești săptămânal noutățile din fashion. Asta pentru că vei dori să ieși din casă îmbrăcată exemplar, să întorci priviri pe stradă și să prinzi încredere în tine pentru că porți cele mai în vogă haine. Și pentru asta trebuie să îți creezi un stil propriu în funcție de personalitatea ta. Iubești când ți se spune ” Ești fashion!”, dar numai tu știi cât ai citit pe tema asta ca să poți face toate combinații îndrăznețe. Defapt ți-a intrat deja în reflex să ai gust în orice pui pe tine. Asta înseamnă să ai un stil unic.

Sfaturi pentru iubitoarele de fashion!

Și dacă tot vorbim de fashion, sunt sigură că vei dori să îți înnoiești garderoba cu obiecte vestimentare în tendințe. După ce ai citit online cam tot ce se poartă în iarna asta, te poți considera pregătită de cumpărături. Totuși nu trebuie să pui în vârful listei lucrurile care te vor scoate în evidență. Poate ai văzut la prezentări de modă anumite ținute extravagante care ți-au luat ochii, dar există posibilitatea să nu se potrivească stilului tău. Așa că cel mai bine este să faci o sinteză a elementelor de pe catwalk care ar sta bine în dressing-ul tău.

Dacă tot am vorbit despre modă, haideți să vedem câteva din tendințele prezentate pe catwalk pentru sezonul de toamnă/iarnă 2015-2016. Cu siguranță vei auzi ceva nou:

 • Rochiile de catifea sunt perfecte pentru serile de Crăciun. Dramatică și totodată modernă este imposibil să nu furi privirile la o petrecere.
 • Jocuri geometrice în alb și negru – dungile, pătrățelele, print-urile zebră sunt cele care trebuie să compună ținuta ta în această toamnă. Îmbracă-te monocrom în următoarele luni!
 • Army style – ne gândim la acel print camuflaj, însă de dată aceasta este vorba de piesele vestimentare de culoare kaki. Există posibilitatea să ai un look militar modern folosind elemente bleumarin sau negre inspirate din uniforme imperiale.
 • Ținute boeme – rochiile în culori pastelate, într-un stil ușor hippie ar trebui să se regăsească în dulapul oricărei femei stylish.
 • Rochiile tricotate ideale pentru anotimpul rece; poți opta pentru un model cu guler înalt pentru a fi maxim în trend.
 • fashion

  3 Comments
  1. 15 December, 2015
  2. 25 January, 2016
  3. 5 February, 2016

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.