Simona Halep este jucatoarea momentului

Dupa cum prea bine cred ca stiati, Simona Halep a reusit performanta de a jucat prima sa finala de Grand Slam, si anume final de la Roland Garros in fata Mariei Sharapova. Din pacate, jucatoarea romanca a pierdut in 3 seturi, dar cred ca toti putem spune ca la 22 de ani Simona are in fata un viitor stralucit in tenis, si chiar daca acum este pe locul 3 mondial in topul WTA, cu siguranta poate mai mult si va obtine mai mult.

Din pacate, din cate am urmarit eu si celelalte meciuri ale Simonei de la alte turnee, se tot loveste de aceasta Sharapova. A mai jucat anul acesta o finala de turneu, tot impotriva rusoaicei si dupa cum probabil va imaginati, a pierdut tot in 3 seturi. Probabil experienta de joc a Sharapovei o face mereu favorita in fata romancei noastre. Ce-i drept, Maria are cu 5-6 mai mult decat Simona, a fost locul 1 mondial si a jucat foarte multe turnee, atat Masters, Grand Slam dar si turnee mai mici.

Eu unul am fost foate mandru sa vad ca Simona Halep a ajuns in fala la Roland Garros, pentru ca o merita. A jucat extraordinar toate meciurile pana in acea faza a competitiei si pana in finala nu a pierdut nici un set(a castigat toate meciurile cu 2-0). Din pacate, Maria Sharapova a reprezentat bariera de care nu a putut sa treaca. Dar, modul cum a jucat in finala ne da sperante sa credem ca nu va fi acesta apogeul carierei Simonei. In curand va incepe Wimbledon-ul, un alt turneu de Grand Slam disputat de aceasta data pe iarba. Pana atunci Halep va mai juca si la un turneu in Olanda mi se pare, turneu pe care anul trecut l-a castigat si multa lume crede in ea ca isi va apara acest titlu. Si eu sper acelasi lucru si vreau sa o vad pe Simona cat mai sus in clasament si sa ramana acolo!

9 Comments
  1. 13 June, 2014
  2. 20 June, 2014
  3. 10 July, 2014
  4. 17 July, 2014
  5. 23 July, 2014
  6. 26 July, 2014
  7. 30 July, 2014
  8. 21 August, 2014
  9. 8 December, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.