Statistici Zonga 2014

Zonga a aparut acum 2 ani, in 2012, si a oferit romanilor o solutie in locul youtube-ului si a downloadarii ilegale de muzica. Partea mai putin buna atunci cand asculti muzica pe youtube de pe un smartphone este ca youtube nu poate rula in background, deci nu poti sa faci altceva in timp ce asculti muzica de acolo. Zonga in schimb ofera aceasta posibilitate. Crestea lor este datorata si celor de la Vodafone cu au un parteneriat destul de bun. Practic, marea majoritate a celor care au cartela sau abonament la Vodafone beneficiaza si de Zonga, ceea ce este destul de bine.

Statistici Zonga 2014

Acum, sa vedem si cifrele. Cei 800.000 de utilizatori de pe Zonga au reusit sa stranga in anul 2014 aproape 124 de ani de muzica ascultati. Asta inseamna ca cele aproape 19 milioane de melodii ascultate au insumat in jur de 4 miliarde de secunde care au dus la cei 124 de ani. Sisu Tudor si-a lansat cel mai recent album, “Marea evadare”, in parteneriat cu Zonga, fiind singurul loc in care puteai sa asculti piesele de pe album in primele 7 zile de la lansare. Acest parteneriat l-a pus pe Sisu pe locul 1 in topul celor mai ascultati artisti romani in 2014 pe Zonga. Locul 2 este al lui Smiley in timp ce locul 3 este al Deliei.

Ca si aristi internationali, locul 1 este al lui Indila, care a avut si cea mai ascultata piesa in 2014, “Derniere Danse”. Locul 2 il adjudea Ed Sheeran iar locul 3 este al lui Eminem. Locul 2 in topul celor mai ascultate piese in 2014 este al lui Phrrell Williams cu “Happy” iar locul 3 al lui Enrique Iglesias cu “Bailando”. Foarte multe cifre interesante si statistici, care arata ca cei mai multi utilizatori Zonga asculta muzica de pe smartphoneuri. Daca vreti sa vedeti si alte date din 2014 a celor de la Zonga va invit sa vedeti urmatorul infografic realizat chiar de ei.

zonga infografic

3 Comments
  1. 8 January, 2015
  2. 9 February, 2015
  3. 14 February, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.