Stitchers – intra in memoriile altora

Acum cand marea majoritate a serialelor mai vechi au intrat in pauza de vara si multi din noi trebuie sa asteptam noi episoade, se lanseaza si seriale noi. V-am vorbit putin despre Wayward Pines acum cateva zile care devine din ce in ce mai interesant pe episod ce trece. Un alt serial care a aparut recent, mai exact in data de 2 iunie 2015(primul episod), despre care vreau sa va vorbesc astazi se cheama Stitchers. Momentan are 5 episoade, urmand ca urmatorul sa fie lansat oficial in data de 7 iulie(la americani). Cei 2435 de utilizatori de pe IMDB i-au acordat nota de 6.4 dar eu as zice ca merita undeva la 7.5.

Stitchers – intra in memoriile altora

Dupa cum vedeti, nu e un serial extraordinar care merita urmarit imediat, dar in zilele calduroase de vara, pana sa iesiti in oras, puteti sa va uitati la un episod din Stitchers. Ideea in sine este destul de buna. Practic, o agentie super secreta a dezvoltat o tehnologie care ii permite unei persoane(personajului principal, Kirsten) sa acceseze memoriile recente ale unor oameni decedati. Mai exact, ei acceseaza memoriile unor persoane, dar acestea sunt valabile doar o perioada limitata de timp dupa decesul acestora, mai exact cateva zile.

Stitchers serial

De ce fac ei toata treaba asta? Pai, in general, pentru a rezolva diverse crime si probleme in oras. Bineinteles, scopul adevarat este unul mult mai mare care inca nu a fost prezentat in serial, doar sub forma de mister pe care sper sa il aflam cat mai curand. Serialul este catalogat drept Sci-Fi pe ImDB, din cauza tehnologiei acestora, dar este si un serial la care o sa razi un pic. Eu probabil i-as pune acolo si tag-ul de Comedy. Ca un mic rezumat, merita sa urmariti serialul daca nu aveti ce face si vreti sa mai omorati cate 40 de minute odata pe saptamana. Poate in timp o sa prinda serialul si o sa aduca niste elemente care sa ne tina mai in corzi.

One Response
  1. 7 July, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.