Cum sunt vazute suplimentele in ziua de astazi

In ultimii ani industria fitness a avansat foarte mult, atat international cat si la noi in tara. Acum 5-10 ani, marea majoritate a persoanelor se gandeau la doua tipuri de persoane care se duc la sala de forta: culturistii si ceilalti. In ziua de astazi aceste categorii s-au transformat in: culturisti, power lifters, cei care fac crossfit si bineinteles persoanele care se duc la sala pentru a slabi, pentru a pune masa musculara sau doar pentru a fi activi din punct de vedere fizic, fara a avea un obiectiv setat (cum ar fi sa ridice 150kg la piept, un obiectiv pe care poate un power lifter il are). La fel si imaginea lumii despre suplimente s-a schimbat in timp.

Cum sunt vazute suplimentele in ziua de astazi

In anii trecuti cele mai multe persoane, cand auzeau de termenul de suplimente, se gandeau imediat la steroizi care erau asociate cu culturistii. Acum, la ceva ani distanta, foarte multe persoane folosesc diverse suplimente, fie ca esti o persoana care se duc de 4-5 ori la sala pe saptamana sau doar de 2-3 ori. Foarte multa lume foloseste in ziua de azi pudra proteica, pentru zilele in care nu apuci sa iti atingi numarul de proteine zilnic sau poate vrei sa inlocuiesti o masa cu un shake de proteina din cauza timpului.

Alte suplimente, pe langa pudra proteica, care este de departe cea mai populara, se numara creatina (foarte buna pentru cei care vor sa slabeasca), suplimente pentru inlocuirea unei mese, omega-3, diversi amino acizi cum ar fi BCAA si multe altele. Pirncipalul avantaj al aminoacizilor,
cum ar fi produsele de la aminomax, este regenerarea accelerata a muschilor. O portie de amino acizi, care vine la 8g pe zi, ajuat foarte mult la vindecarea rapida a tesutului muscular, al pielii si bineinteles al oaselor. Un alt avantaj este cresterea masei musculare avansata. Bineinteles, toate aceste lucruri se pot face si fara amino acizi, dar avantajul este ca acestea au ingredientele perfecte pentru a activa mult mai rapid diverse procese in corpul uman. Cu un program bine definit si o dieta pusa la punct, rezultatele vor incepe sa apara dupa cateva sesiuni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.