Tapet pentru camera mea

In ultimul timp m-am tot uitat pe multe poze si reviste de decoratiuni interioare si am vazut foarte multe lucruri interesante. Multe lucruri m-au atras, dar inca nu am un buget foarte mare si am zis sa incet cu ce e mai usor si mai simplu. Astfel, am vazut ca foarte multe poze aveau pe pereti niste imagini foarte interesante. Am facut putin de research si am aflat ca un tapet pentru o camera nu e chiar atat de scump, in schimb rezultatul este unul foarte frumos.

Am gasit foarte multe modele pe internet, mai ales pe site-ul Deco Perete, care am vazut ca au niste preturi foarte bune comparativ cu concurenta si au chiar modele foarte interesante. Eu cel putin m-am “plimbat” pe site-ul lor cam 20 de minute si am gasit vreo 10 modele din care sa aleg pentru camera mea. Au foarte multe fototapete cu imagini din vacante care sa te trimita cu gandul la vara(anotimpul meu preferat). Am vazut un fototapet cu un peisaj de vis din Maldives care mi-a atras atentia.

Fototapet

Imi plac foarte mult astfel de modele pentru ca ma relaxeaza foarte mult. Seara, cand ma duc, inchid ochii si ma imaginez pe o plaja din Maldives, stand la soare pe nisipul fin, cu un cocktail langa mine. Ce poate fi mai frumos? De asemenea, cei de la Deco Perete mai au fost multe astfel de modele cu peisaje. Am gasit cateva fototapete cu imagini care reprezinta vacanta de vara, vacanta de iarna, paduri, plaje dar si multe altele.

Fototapet Cascada

M-am uitat putin si la acest fototapet cu o cascada. Ma gandeam sa il cumpar din acelasi motiv, pare foarte linistitor. Cand vin dupa o zi lunga de scoala, cu pregatiri, multe teme, doar uitandu-ma cateva minute la aceasta cascada cred ca ma voi relaxa imediat. O sa ma mai uit la cateva modele si pana la sfarsitul lunii vreau sa imi pun un astfel de fototapet si la mine in camera. Va dati seama cand va faceti o poza langa acest tapet, fara ca lumea sa isi dea seama ca de fapt sunteti la voi in camera?

2 Comments
  1. 12 May, 2014
    • 14 May, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.