Tocmai.ro lanseaza serviciul de transport gratuit

In ultimul timp v-am anuntat ca Mercador isi schimba numele in OLX.ro, un grup destul de vechi in aceasta bransa a anunturilor online si am aflat ca OLX vine de la “online exchange”. Dupa parerea mea ramane o miscare proasta. Cred ca multi dintre voi stiati ca Mercador/OLX avea serviciul de livrare cu verificare iar pentru 25lei puteai deschide pachetul in fata curierului si sa vezi daca ce ai primit este exact ceea ce ai comandat. Acest serviciu este unul foarte bun, creat in special pentru a reduce rata de tepe pe internet. Eu sincer nu am patit niciodata un astfel de lucru, dar sincer nici nu am comandat foarte multe lucruri si nici nu obisnuiesc sa tranzactionez pe astfel de siteuri.

In ultimul timp am vazut cum Mercador a luat un avans considerabil fata de Tocmai.ro si chiar sa ajunga din urma okazii. Chiar ma gandeam ce fac cei de la Tocmai, de ce stau pe loc cand concurenta se misca asa de repede? Ei bine, cu putin timp in urma, ei mi-au raspuns(indirect, bineinteles). Se pare ca cei de la Tocmai.ro au lansat un serviciu extrem de folositor, destul de asemanator cu “Livrare cu verificare” de la Mercador.

Asadar, Tocmai.ro introduce transportul gratuit si verificarea coletului la fiecare comanda. Prea bun sa fie adevarat, nu? Se pare ca cei de la Tocmai.ro ofera acest serviciu pentru persoanele care transporta mai putin de 10kg si daca orasul in care transportati/primiti se afla pe lista celor de la Fan Curier. Un alt lucru interesant este si limita, care este de maxim 5 astfel de transporturi de luna. Probabil ca in scurt timp, dupa ce vor aparea mai multi membri pe site si incasarile se vor mari, acesta limita se va mari si ea sau chiar sa dispara. Vad acest serviciu ca fiind unul foarte bun si cu siguranta vor fura ceva clienti de la Mercador.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.