Tragerile la sorti in UEL si UCL

Astazi au avut loc tragetire la sorti din cele mai importanet 2 competitii inter-cluburi din Europa, si anume Uefa Europa League si Uefa Champions League. Din pacate pentru noi, din cele 2 echipe romanesti care au jucat in grupele Europa League, niciuna nu a trecut mai departe. Va trebuie sa asteptam pana la anul ca sa mai vedem o echipa romaneasca in aceste doua competitii. Bineinteles, au mai fost si alte surprize cum ar fi ratarea optimilor Uefa Champions League de catre AS Roma sau Liverpool, dar asta face doar ca Europa League sa fie o competitie mai interesanta acum.

Dueluri tari in UCL si UEL

Dar, hai sa vedem care sunt meciurile la care o sa ne uitam incepand cu 17 februarie 2015, pentru ca sunt meciuri atat de bune incat trebuie neaparat sa ne uitam.

Optimile Uefa Champions League

PSG – Chelsea
Manchester City – Barcelona
Bayer Leverkusen – Atletico Madrid
Juventus – Borussia Dortmund
Schalke – Real Madrid
Sahtior – Bayern Munchen
Arsenal – Monaco
Basel – FC Porto

Champions League

Am bolduit echipele pe care eu le consider favorite. Dupa cum puteti vedea, Chelsea se va lupta cu PSG pentru un loc in sferturile de finala, la fel si Barcelona cu Manchester City. Avem meciuri tari, meciuri bune de vazut si cu siguranta o sa avem si parte de surprize.

16-imile Uefa Europa League

Young Boys – Everton
Torino – Bilbao
Sevilla – Monchengladbach
Wolfsburg – Sporting Lisabona
Ajax – Legia Varsovia
Aalborg – Brugge
Anderlecht – Dinamo Moscova
Dnepr – Olympiakos
Trabzonspor – Napoli
Guingamp – Dinamo Kiev
Villarreal – Salzburg
AS Roma – Feyenoord
PSV – Zenit
Liverpool – Besiktas
Tottenham – Fiorentina
Celtic – Inter Milano

La fel si aici, o sa vedeti echipele favorite cu bold. Dueluri tari si in aceasta competitie, cum ar fi Tottenham cu Fiorentina, care cred ca este cel mai important meci. La fel si PSV cu Zenit sau Trabzonspor cu Napoli. Abia astept sa urmaresc aceste meciuri si sa vad cine se califica mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.