Under the Dome

Sunt un mare fan al serialelor. Cred ca pana acum sunt la zi cu peste 20 de seriale. Totusi, acest lucru nu m-a oprit aceasta vara sa caut si alte titluri la care nu m-am uitat sau de care nu am auzit pana acum, in special ca aproape toate serialele au fost in vacanta. Ei bine, asa am dat peste Under the Dome, un serial care a aparut din 2013, dar pe care eu nu l-am descoperit decat acum cateva saptamani. Momentan inca se transmite sezonul 3, dar nu stiu daca dupa acesta va urma si un sezon 4 in special pentru ca povestea ar incepe sa cam fie trasa de par, asta daca nu s-au gandit la o turnura faina.

Under the Dome

Eu unul am vazut primul sezon, care are 13 episoade, intr-o singura zi. De dimineata am vrut sa ma uit la primul episod sa vad daca merita. Ei bine, daca am ajuns sa ma uit si la restul de 12 episoade cred ca v-ati dat deja seama de raspunsul meu. Primul sezon a fost genial, al doilea a scazut putin, poate si pentru ca asteptarile dupa primul erau destul de mari. Totusi, serialul este echilibrat, cu mult mister si dupa fiecare episod ai multe de gandit. Serialul are nota 8 pe ImDB, ceea ce zic eu ca e foarte bine. Totusi, eu unul l-as vedea mai aproape de nota 9.

Under the Dome

Nu vreau sa “scap” prea multe detalii interesante despre acest serial pentru ca as vrea sa le descoperiti voi uitandu-va, dar cred ca deja v-ati dat seama din titlu si din poza ca este vorba despre un oras care se afla sub un dom. Pur si simplu, intr-o zi normala in Chester’s Mill, un dom apare si acopera orasul. Cum a aparut acest dom, de ce este acolo, cum vor reusi localnicii sa lupte contra lui si a faptului ca nimic nu intra si nu iese din dom, daca vor reusi sa iasa de acolo sunt doar cateva intrebari pe care eu mi le-am pus dupa primul episod. Sper sa va placa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.