Untold Festival in Cluj

Aceasta vara va fi una extrem de frumoasa din mai multe puncte de vedere. Spre exemplu, intre 30 iulie si 2 august, la Cluj, se tine Untold Festival, care este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din ultimii ani care au fost in Romania. Cluj este desemnata Capitala Europeana a Tineretului in 2015 si putem sa vedem si de ce. Acest festival va fi gazda a peste 150 de artisti de renume din toata lumea. Principalii artisti care sunt cap de afis sunt cei de la Avicii si David Guetta, iar cu asemenea artisti nu e de mirare ca este unul dintre cele mai tari festivaluri din Romania.

Untold Festival in Cluj

Timp de 4 nopti si 4 zile artisti de renume din toata lumea ii vor incanta pe cei care isi vor putea cumpara un bilet la acest festival. Din cate am auzit, producatorii sunt in discutii si cu alti mari artisti precum Calvin Harris, The Prodigy si chiar Metallica. Eu inca astept cu nerabdare momentul in care ei vor afisa lista completa cu cei 150 care vor concerta la Cluj in aceasta vara. Pana acum au fost scoase la vanzare doar 5000 de bilete in “early bird” la pretul de 189 de lei. Acestea au fost vandute imediat, eu nici nu am stiut ca sunt la vanzare iar ele erau date de mult.

Untold Festival

In schimb, eu nu stu daca o sa pot sa merg. Desi mi-as dori sa il vad pe David Guetta si sa il ascult live, pretul unui bilet cred ca va ajunge undeva la 300 de lei. Pe langa acesti bani trebuie sa imi asigur si transportul dus-intors, cazarea timp de minim 4 nopti, mancarea in aceste zile si alte cheltuieli care pot aparea. Cred ca toata aceasta afacere ajunge unde la 1.000 de lei, bani pe care nu as vrei sa ii cheltui in 4 zile si nici macar nu stiu daca o sa ii am. In schimb, daca sunteti din Cluj sau din apropiere, nu ratati acest festival.

One Response
  1. 6 February, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.