Uși din sticlă – o alegere modernă și elegantă

Când vine vorba despre amenajarea casei tale este absolut normal să te afli în căutarea unor soluții optime atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

Practice și ușor de întreținut, ușile din sticlă reprezintă o alternativă modernă la ușile tradiționale. Spre deosebire de modelele convenționale a căror balamale cedează, deseori, destul de ușor, ușile de sticlă sunt mult mai durabile. Dincolo de rezistența lor, acestea au și un aspect estetic deosebit și pot conferi camerei un plus de stil.

Având în vedere marea varietate de modele de pe piața de profil, este imposibil să nu găsești ceva care să se plieze pe nevoile tale și care să se potrivească perfect cu detaliile decorative din camera ta.
Așadar, dincolo de preț și de producător, ușile de sticlă se aleg în funcție de preferințe, dar și de celelalte particularități ale camerei.

De ce să alegi uși de sticlă?

Probabil te întrebi de ce să preferi uși din sticlă în locul clasicelor modele de uși.

Ei bine, există mai multe motive care te pot determina să optezi pentru un astfel de montaj în detrimentul ușilor de lemn sau a altor tipuri.
În continuare, vom prezenta câteva dintre ele:

Asigură un grad sporit de luminozitate!

Ușile din sticlă constituie opțiunea preferată de mulți designeri de interior datorită transparenței sale și a designului său elegant. Ușile de sticlă utilizate în amenajările interioare permit filtrarea luminii, iar în același timp conferă camerei o senzație de spațiozitate.

Marele avantaj pe care îl aduce montajul unor uși de interior din sticlă vizează faptul că asigură camerei un grad sporit de luminozitate, iar în acest fel încăperea pare mult mai spațioasă.

Grație ușilor din sticlă, mediul ambiant devine aerisit și plăcut, fără a fi încărcat cu detalii inutile.

usi din sticla

Ai la dispoziție o mare varietate de modele!

Fie că îți pui în practică imaginația, fie că te inspiri din revistele de specialitate, ai posibilitatea de a alege modele inedite de uși din sticlă care să se potrivească perfect cu stilul și personalitatea casei tale.

De exemplu, dacă dorești să obții un aer de mister, poți alege sticlă ușor opacă, iar dacă vrei să deschizi complet spațiul, poți opta pentru uși din sticlă securizată. De asemenea, pentru spațiile care au nevoie de mai multă intimitate – cum este baia, de pildă – poți opta pentru uși din sticlă colorate sau cu diferite modele.

Ușile din sticlă se întrețin cu ușurință!

Un alt motiv care îi determină pe proprietari să opteze pentru uși din sticlă constă în faptul că acestea pot fi întreținute cu ușurință. Poți curăța cu ușurință ușile folosind o lavetă și o soluție cu alcool.

Fiind proiectate pentru a face față cu brio șocurilor, ușile din sticlă își păstrează aspectul timp îndelungat. Un sfat demn de luat în considerare constă în utilizarea unor soluții non-abrazive în cadrul procesului de curățare pentru a evita zgârieturile.

Modele de uși din sticlă de la Rom Decor

Cei de la Rom Decor ți-au pregătit o serie de modele de uși de sticlă pe care le poți alege pentru locuința ta. În plus, beneficiezi atât de măsurători gratuite la 24 de ore de la plasarea comenzi precum și de un montaj autorizat de la Porta Doors. Alege ușile din sticlă de la Rom Decor pentru a îmbina perfect funcționalitatea cu estetica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.