Wayward Pines – un nou serial foarte interesant

Cum sunt un mare fan al serialelor, m-am interesat in ultimul timp despre ultimele aparitii si pot sa spun ca in ultimele 2 saptamani am descoperit in jur de 5 noi seriale la care sa ma uit, toate foarte interesante si captivante. Partea cea mai buna este ca lista nu se opreste aici, pentru ca sunt si multe altele care isi vor face debutul mai tarziu in aceasta vara. In schimb, partea mai putin buna este ca eu acum ma aflu in mijlocul sesiunii si nu as vrea sa pic anumite examene din cauza serialelor, dar nu cred ca se va intampla asta.

Wayward Pines – un nou serial foarte interesant

Wayward Pines este unul dintre cele 5 noi seriale pe care mi le-am adaugat in lista si sincer sa fiu este in top 3 al preferintelor mele. Ideea de baza a serialului se invarte in jurul lui Matt Dillon, personajul principal, caruia ii este inscenat un accident si ajunge in Wayward Pines. Acesta lucra inainte in cadrul Serviciului Secret. Acesta a plecat intr-o “misiune” care avea ca si scot gasirea a doi agenti care au disparut subit. Pe drum catre locul in care credeau ca acestia sunt s-a intamplat acest “accident” de masina.

Wayward Pines

Acesta s-a trezit in spitalul din Wayward Pines, dar fiind un agent bine antrenat stia ca ceva nu este bine. Suspciunile sale s-au dovedit a fi intr-adevar niste mistere pe care inca nu le-a deslusit. In schimb a gasit cei doi agenti pe care ii cauta, unul din ei fiind mort si lasat sa putrezeasca pentru ca, afla el mai tarziu, a vrut sa fuga din Wayward Pines. Al doilea agent se pare ca a urmat regulile celor de acolo si inca traieste. Matt incearca sa iasa din Wayward Pines, dar se pare ca acest oras, creat de cineva anume, este un fel de fortareata sau mai bine zis un loc al experimentelor. Serialul este foarte interesant si invaluit in mister, deci chiar merita sa va uitati. Pana acum nu sunt decat 5 episoade, deci nu aveti mult de recuperat.

One Response
  1. 26 June, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.