Windows 10 lansat oficial

Cred ca ati observat si dumneavoastra prin social media si pe multe alte siteuri ca Windows 10 s-a lansat oficial ieri, 29 iulie 2015. Foarte multa lume a asteptat aceasta versiune de sistem in operare, in special din pricina faptului ca este gratuita pentru utilizatorii care deja au o licenta de Windows cumparata. De asemenea, cei care nu au o licenta valida cu siguranta vor gasi diverse artificii sa ruleze si ei ultima versiune de sistem de operare de la Microsoft, Windows 10. Marea majoritate, dar nu toti, dintre noi au primit acea mica iconita windows in taskbar de unde ne putem rezerva licenta si o sa ne anunte ei cand putem face update.

Windows 10 – lansat oficial

Ei bine, si eu mi-am rezervat licenta pe doua laptopuri dar nici pana acum nu am primit notificarea oficiala ca pot face update. In schimb, exista un tool oficial facut de Microsoft care va face update la Windows 10, fara alte lungi asteptari. Tool-ul il puteti downloada de aici dar aveti grija ce versiune alegeti. Trebuie sa va dati seama daca laptop-ul dumneavoastra poate duce sistemul de operare pe 64 de bit sau daca va merge doar versiunea de 32 de bit. Partea cea mai faina este ca trecerea de la Windows 7 sau 8.1 la 10 vine ca si un update, deci nu o sa va pierdeti setari sau fisiere, ceea ce mi se pare foarte tare.

Windows 10

Totusi, eu unul nu o sa fac update fix acum la aceasta versiune. De ce? Momentan sunt ok cu Windows 8.1. De asemenea, vreau sa citesc si parerile utilizatorilor mai experimentati si in special review-urile publicatiilor. In aceasta perioada, imediat dupa lansare, o sa apara cele mai multe si mai mari buguri pe care le are acest sistem de operare si sincer nu vreau sa le experimentez chiar pe toate. Totusi, din cate am inteles, Windows 10 este destul de bine optimizat si nu trebuie sa va frica de un update. Sunt eu putin mai reticent.

One Response
  1. 4 August, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.